Лендинг страница

ИЗРАБОТКА НА ЛЕНДИНГ СТРАНИЦА

Лендинг страница, която работи

Нашата цел при изработката на лендинг страница не е само да я направим “хубава”. Ние се фокусираме над данните и изживяването на потребителя – като основният ни фокус е по-лесното “превръщане” на потребителя в клиент.

Лендинг страницата е страхотен маркетинг инструмент от който трябва да се възползвате умело. Способен е да увеличи продажбите ви, като комбинацията от уникално съдържание, отличен продукт и интуитивна визия ще ви донесе сигурен успех.

ЗАЩО ЛЕНДИНГ СТРАНИЦА?

Оптимизира разходите

Ако ползвате PPC (плащане-за-клик, или най-популярния й вариант – Google Ads), Фейсбук реклама и/или СЕО и изпращате целия си трафик към началната страница на сайта си – губите пари! За да използвате максимално трафика за който плащате – трябва да имате отделни целеви страници, които да водят клиента към желаното действие – продажба, обаждане, попълване на форма. Именно това е основната задача на целевата страница – да конвертира, т.е. да накара потребителя да извърши определено действие.

“Скъсява” пътя към конвертирането

Правилно структурираната лендинг страница, в комбинация с уникалното съдържание улеснява потребителя при извършването на желаното действие.

При лендинг страницата call-to-action бутона има най-голяма роля и той трябва да бъде позициониран на важните места, да се откроява като дизайн и текстът му да предизвиква реакция. Даваме пример – вместо “Изпрати” можете да ползвате “Хайде да поговорим”. Или при продажба на продукт за отслабване, например, вместо “Купи” – може да е “Искам да отслабна”.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЛЕНДИНГ СТРАНИЦА?

Разбираме нуждите на вашия бизнес и факта, че за новостартиращите компании е трудно да инвестират по много и за всичко. Предлагаме ви бюджетен вариант за изработка на целева страница с дизайн по шаблон.

За тези от вас, които имат възможността и желанието страницата да е напълно съвместима с бранда ви – предлагаме и изработка по индивидуален проект.

И в двата случая ще получите правилно структурирана целева страница с добре позиционирани CTA бутони, вмъкнати сред вашето уникално съдържание.