Информация за запитване

Благодаря Ви за проявения интерес към нас и услугите, които предлагаме.

Имате въпроси към нас, или се интересувате от офертите и услугите, които предлагаме. Тук е мястото, където може да направите Вашето запитване към нас и да зададете своите въпроси. Посредством най-горното падащо меню във формата, може да конкретизирате темата на Вашето запитване, като посочите, какъв тип уеб сайт бихте желали да Ви бъде изработен, каква услуга сте избрали или към коя тема се отнасят въпросите Ви.

Всеки един от уеб сайтовете, които изработваме представлява динамичен сайт с административен панел. С помощта на админ панела, собственикът на сайта може да управлява съдържанието в него, като променя и добавя текстово съдържание, снимки, линкове и др. в основния контент на всяка страница, без да са му нужни специални умения за това.

След като прегледаме и обмислим Вашето запитване, ще се свържем с Вас в най-кратък срок, на посочения от Вас, в запитването е-мейл или телефонен номер.

Work Base предлага уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина. Комуникацията се извършва по телефон или имейл. Всички необходими материали за избрана услуга се изпращат по имейл.

Работим дистанционно с клиенти от цяла България – всички малки и големи населени места. Работим дистанционно с клиенти от цял Свят.

Форма за запитване

** Work Base гарантира неприкосновеността на Вашите лични данни, изпратени чрез тази форма. Гарантираме, че те няма да бъдат използвани за други цели, освен за връзка с Вас или поръчана услуга.